Administrationsgebyr

Hvorfor gebyr?
Alle fakturaer pålægges et administrationsgebyr på 50 kr. Gebyret har vi haft, siden vi startede i 1999. Dengang havde vi en ekstremt simpel prisliste med kun ét produkt, nemlig løsblade/flyers.

Priserne var således:
A3: 3,00 kr.
A4: 1,50 kr.
A5: 0,75 kr.
A6: 0,38 kr.

Så kunden betalte i virkeligheden 3 kr. for et A3-ark, som vi så kunne beskære uden beregning. Problemet opstod, når en kunde bestilte 2 stk A3-plakater og vi skulle udstede en regning på 6 kr. Derfor blev gebyret indført.

Derfor fastholder vi gebyret
Men nok om baggrunden. Årsagen til, at gebyret ikke sidenhen er droppet, er at princippet er blevet videreført i de prislister, vi kører med i dag. Vi ønsker at motivere vores kunder til at bestille deres tryksager samlet. Gebyret er det samme (50 kr), uanset om du bestiller 1, 2 eller 10 forskellige tryksager på samme tid.

Fjernede vi gebyret, ville det være en fordel for dem, der bestilte enkeltvis, og ulempe for dem, der bestiller samlet.

Vores administrationsomkostninger
Vores administrationsudgifter ved at håndtere ordren (tjekke ordredata, udskrive ordrepose, pakkesedler, fakturere, registrere indbetalinger og evt. rykke efter pengene) ligger på ca. 75 kr pr. ordre, så det giver god mening at motivere til at samle bestillingerne.

Intet skjult
Vi gør et stort nummer ud af at orientere om gebyret inden bestilling, så intet bliver holdt skjult. Vi oplyser om gebyret i alle prisskemaer, i vores mailsignaturer og ordrebekræftelser. Vi har også holdt os pænt fra at indføre andre underlige gebyrer, som det kendes i branchen, f.eks. dieseltillæg.