ScandinavianBook A/S

Én af Danmarks største bogproducenter

Velkommen hos landets største bogtrykkeri. Hos os er du ikke bare et "nummer i køen", og dine bogproduktioner bliver ekspederet og produceret af faglært personale i Nordens største grafiske produktion.

Se maskinpark

Miljø og klima

Der er ingen undskyldninger for ikke konstant at forsøge at reducere virksomhedens miljøbelastning og sikre miljørigtige materialer.

Vi er svanemærket med reg.nr. 5041-0826 og FSC®-certificeret med licenskode FSC®-C010493. Vi tilbyder ISO-certificeret produktion og tilbyder klimakompenserede tryksager.

Se miljø-profil

Bookbox

Få trykt én kasse af din titel og sendt til distributør. Inden kassen er tom, sættes der automatisk en ny kasse i produktion.

Fast lav stykpris. Ingen administration eller forældelse/makulering.

Læs mere om bookbox

Vi støtter Gyldendal og TUBA

Gyldendal og TUBA har sammen skabt et forfatterværksted for unge fra familier med misbrug.

Det giver de unge mulighed for at fortælle deres historie.

Læs mere på tuba.dk

Kundeservice i verdensklasse

Papirbogen er mere populær end e-bøger og lydbøger. Det understøtter vores produktionstal, der viser en stigning på 41,55 % de seneste tre år.

Vi forstår, hvorfor den trykte bog er vigtig både til fordybelse og indlæring. Derfor står vores rådgivere klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt os
Antal bøger produceret
de sidste 12 måneder
9.513.398 Softcover
1.582.280 Softcover m. flapper
3.507.019 Hardcover
583.791 Wire-O
54.798 Spiral

Velkommen hos ScandinavianBook

Hos ScandinavianBook er vi eksperter i at producere alle former for bøger. Vores kunder tæller både nogle af landets største forlag, selvudgivere, private og virksomheder. Med andre ord har vi stor erfaring med alle former for bogprojekter, hvad enten du skal udgive en ny bestseller, have lavet magasiner eller udgive dine egne erindringer.

56.345 bøger om dagen
I 2021 producerede vi 12.473.672 bøger, svarende til 49.109 bøger dagligt. I 2022 producerede vi 12.677.801 bøger, svarende til 56.345 bøger om dagen eller 2,2 bøger per dansker.

Det skal være nemt
80 % af vores kunder bestiller via vores hjemmeside. Se, hvor nemt du kan beregne priser, afgive bestilling og overføre store trykfiler på din næste bogudgivelse.

Beregn din trykpris her

Din totalleverandør
ScandinavianBook er blandt de få bogtrykkerier, der råder over eget bogbinderi, hvor vi tilbyder alle indbindingstyper. Det sikrer kvalitet, fleksibilitet og større leveringssikkerhed.

Efterbehandling klarer vi selv
Vi tilbyder alt i efterbehandling og specialeffekter til dit omslag. Se de mange muligheder, der kan give din bog ekstra blikfang, her.

Bogpakken
I bogpakken kan du se både papir- og trykprøver samt læse mere om alt inden for bogproduktion. Bestil dit gratis eksemplar af bogpakken her.


Vi er specialister i bogproduktion
Vores bogeksperter har mere end ti års erfaring og er dedikeret til bogproduktion. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Klaes Lindenstrøm
Klaes Lindenstrøm
Kim Søballe
Kim Søballe
Kristina Larsen
Kristina Hansen
Sascha Steen
Sascha Steen

En del af LaserTryk.dk

ScandinavianBook er bogafdelingen hos LaserTryk.dk – Skandinaviens største grafiske virksomhed og trykkerikoncern.

Din totalleverandør
At være størst betyder faktisk en del inden for bogproduktion. Vi råder nemlig over landets største bogproduktion, hvilket giver en række stordriftsfordele, der sikrer højere kvalitetssikring og større fleksibilitet.

Maskinparken
I vores topmoderne maskinpark tilbyder vi både traditionel offsettryk, digitaltryk i samme kvalitet som offset, og inkjet-tryk. Se vores store maskinpark.

Fremtidens bogproduktion
Vi vil gerne gå forrest med nye, innovative løsninger, der automatiserer bogproduktionen og sænker omkostningerne for vores kunder. Derfor har vi bl.a. udviklet bookbox®.

Seneste titler

Her kan du se nogle af de bøger, som vi har trykt på det seneste.

At få vist en titel på vores hjemmeside er en gratis service fra ScandinavianBook. Vi indhenter naturligvis tilladelse, inden noget lægges på hjemmesiden.

Loading ...

Din indkøbskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet trykpris: : ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat: