Indtast dit ISBN-nummer og få en stregkode

Stregkodegenerator


Hvad er det for en stregkode, de fleste bøger har?
Stregkoden viser i bund og grund bare bogens ISBN, og dette står for "International Standard Book Number". Kort sagt er et ISBN bogens unikke registreringsnummer. Det er op til dig, om du vil ISBN-registrere din bog. Er det bare en privat udgivelse, er det typisk ikke nødvendigt. Mere informationer finder du på hjemmesiden af Dansk ISBN-Kontor.

Min bog har et ISBN. Er en stregkode på min bog obligatorisk?
Du har ikke brug for en stregkode på din bog, hvis den kun sælges privat eller via din egen hjemmeside, hvor du selv står for pakning og forsendelse. Den eneste fordel en stregkode giver er, at ekspedienten i en butik nemt kan scanne den, og dermed slipper for at taste hele ISBN i hånden. Der er også store lagere, der skal bruge en stregkode til deres elektroniske lagerstyring.

Hvordan får jeg fat i netop min stregkode?
Der findes en del forskellige stregkode-generatorer på nettet, men vi synes, at der specielt er én der er nemt at bruge, og kan levere stregkoden både som billede, vektor-fil eller som en PDF. Alt du skal bruge er dit ISBN.

Gå til stregkode-generator
Vejledning
Billedet til højre viser hvordan stregkodegeneratoren bruges.

Man skal kun taste de 12 første cifre. Det 13 ciffer er et kontrolciffer der ikke skal være med i stregkoden. Ved options skal der kun stå "includetext".

Din indkøbskurv


Expresspris :
Samlet trykpris : ekskl. moms
Samlet rabat :